Съотборници защитиха представянето на Хари Кейн на Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английски национали подкрепиха своя капитан предвид слабата му форма.

Люк Шоу и Трент се изказаха в защита на капитана на „Трите лъва“ Хари Кейн, който беше критикуван за представянето си на Европейското първенство в Германия.

Нападателят на Байерн Мюнхен, който води своята нация след Световното първенство през 2018 година, има вкарани само 2 гола на Евро 2024 до момента като неговото цялостно представяне на терена поражда много въпроси за неговата роля под ръководството на Гарет Саутгейт.

Въпреки някои призиви Кейн да остане на резервната скамейка в утрешния ½ финал срещу Нидерландия, Шоу сподели, че отборът напълно подкрепя своя капитан.

„Когато Хари е на терена, той кара другите футболисти да се чувстват позитивно,“ защитникът на Англия каза. „Аз си мисля, че ние всички се чувстваме отлично, когато той играе, защото той е нашият голмайстор. Във всеки един момент той може да вкара гол и да направи разликата. Кейн е без никакво съмнение изключително важен играч, той е капитан на Англия.“

Шоу добави, че световната класа на Хари не може да бъде поставена под съмнение и че неговите съотборници я виждат всеки ден по време на тренировките.