Сър Пол: “Папата ми позволи да подкрепям Ливърпул и Евертън”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Великият Макартни продължава да се трогва, гледайки как феновете на Ливърпул пеят песните на Бийтълс

Един от членовете на Beatles – може би най-великата банда за всички времена, разкри в любопитно интервю за британското издание на GQ, че подкрепя и двата големи отбора в своя роден Ливърпул.

“Преди години реших, че ще подкрепям и Ливърпул, заедно с Евертън, въпреки че Евертън е семейният отбор,” разкри сър Пол Макартни, който и до днес обожава да се завръща в Града край Мърси.

“Двама от внуците ми са фенове на Ливърпул, така че се радваме, че те станаха шампиони. Когато хората ме питат как може да подкрепям и двата отбор, казвам, че обичам и двата и за това имам специално разрешение от Папата.”

Песните на легендарната четворка от Ливърпул продължават да звучат на стадионите по света, особено на “Анфийлд”, разбира се.

Макартни разказва, че някои от изпълненията го трогват:

“Има едно старо видео от 60-те години, в което фенове на Ливърпул пеят “She Loves You” и целият “Коп” пее: “Ооооооо”. Всички деца, всички там, много е вълнуващо.

“Камерата минава през публиката и тама са тези млади фенове на “Бийтълс” с прическите. Всички те пеят “She Loves You”, знаят всички думи. Това видео винаги е било нещо специално за мен.

“Знам, че на много места публиката пее “Hey Jude”, а когато съм на турне, особено в Южна Америка, където публиката е като футболна, често чувам “Оле, оле, оле, оле!”. Бързо разбираме в каква тоналност са те и се включваме.”