Сърбите не ни броят за живи! Убедени са в победата срещу нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пикси Стойкович сподели, че: "...в моята глава няма вариант да загубим от България и няма как да пропуснем този шанс да се класираме на Европейско първенство"

Селекционерът на сръбския национален отбор Драган Стойкович е убеден, че България няма да препъне неговия състав по пътя към Европейското първенство в Германия догодина.

Сърбите победиха Черна гора с 3:1 снощи и се нуждаят от точка срещу българите в двубоя на 19 ноември в Лесковац, за да си гарантират класирането на Евро 2024.

“Математически Черна гора още има шансове, но ние вече сме сигурни за финалите. Най-много българите да опитат да ме спънат, но няма да успеят. В моята глава няма вариант да загубим от България и няма как да пропуснем този шанс да се класираме на Европейско първенство”, каза Стойкович след победата над Черна гора.

“Държавата инвестира във футбола, това е добре. От Лозница, през Зайчар, до Лесковац. Красиви неща се случват. Ще се завърна в родния си край, щастлив съм, че съм в Лесковац, в прекрасна среда. Публиката ще се радва, а от нас зависи да се отплатим с победа”, каза още Стойкович.

Той добави, че все още не е сигурно дали ще поднови договора си със Сръбската федерация. Контрактът му изтича в края на годината, но все още не са водени преговори за нов договор.

“Не е ставало дума за удължаване на договора, който изтича на 31 декември. Може би ще имате друг треньор, откъде да знам? Има опция за удължаване, но може и да не се случи. Но вие започвайте да гледате хотели в Германия, за да резервирате навреме”, каза специалистът.