Добави коментар

Разочарованият наставник на Черно море Илиан Илиев отправи жлъчни критики към поведението на Локомотив (Пловдив) по време на днешната им победа над Моряците с 2:1 в среща от четвъртия кръг на Първа лига.

Според Илиев на почивката опонентът на неговия тим е използвал методи, които бяха по-често срещани в края на миналия век, а през второто полувреме футболът на практика е липсвал заради умишленото бавене на играта от страна на локомотивци.

„На полувремето като едно време по селата – в коридора крещим по съдията и видяхте, (че във) втората минута измисли фаул за тях и си решиха мача,“ заяви Илиев след края на мача.

„След това колко се игра футбол – от лежане почти никакъв мач не се получи. Затова и загубихме. Тъй като при нас като няма пространства е трудно, но и през 3-4 минути влиза някой, бави се играта, криеха се и топките, не е нормално. Говорим с Тотнъм да играем, утре ще крием топките и срещу Тотнъм…“

След втората поредна загуба Черно море е 10-и във временното класиране с 4 точки. В следващия кръг Моряците приемат ЦСКА София.

Илиев коментира, че неговият тим е трябвало да действа ко-концентрирано срещу Локомотив.

„Трябваше да сме по-настоятелни,“ каза Илиев. „В един равностоен мач с един противник, който набра доста самочувствие, мисля, че се справихме добре според развитието на мача.

„В три от мачовете получихме такива голове, важното е, че успяхме да се върнем и имахме игрово преимущество, но трябва да сме по-концентрирани.“

Добави коментар
Гласувай: