Саркастичен Илиев охули Локомотив за “селското” му поведение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Разочарованият наставник на Черно море Илиан Илиев отправи жлъчни критики към поведението на Локомотив (Пловдив) по време на днешната им победа над Моряците с 2:1 в среща от четвъртия кръг на Първа лига.

Според Илиев на почивката опонентът на неговия тим е използвал методи, които бяха по-често срещани в края на миналия век, а през второто полувреме футболът на практика е липсвал заради умишленото бавене на играта от страна на локомотивци.

“На полувремето като едно време по селата – в коридора крещим по съдията и видяхте, (че във) втората минута измисли фаул за тях и си решиха мача,” заяви Илиев след края на мача.

“След това колко се игра футбол – от лежане почти никакъв мач не се получи. Затова и загубихме. Тъй като при нас като няма пространства е трудно, но и през 3-4 минути влиза някой, бави се играта, криеха се и топките, не е нормално. Говорим с Тотнъм да играем, утре ще крием топките и срещу Тотнъм…“

След втората поредна загуба Черно море е 10-и във временното класиране с 4 точки. В следващия кръг Моряците приемат ЦСКА София.

Илиев коментира, че неговият тим е трябвало да действа ко-концентрирано срещу Локомотив.

“Трябваше да сме по-настоятелни,” каза Илиев. “В един равностоен мач с един противник, който набра доста самочувствие, мисля, че се справихме добре според развитието на мача.

„В три от мачовете получихме такива голове, важното е, че успяхме да се върнем и имахме игрово преимущество, но трябва да сме по-концентрирани.”