Саша Илич настоява Назон да остане на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сърбинът има конкретна визия за проекта си

Старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич настоява нападателя на тима Дюкенс Назон да не бива продаден това лято, твърди “Мач Телеграф”. Според информацията сърбинът първо иска да намери негов заместник, който да свикне с тактическите му указания и чак тогава да продаде Назон.

Друга причина Илич да настоява толкова упорито хаитянинът да остане на стадион “Българска армия” е слабата игра на резервния нападател Майкъл Естрада. Той разочарова с представянето си както в контролите преди началото на сезона, така и в първия мач срещу Хебър, когато получи шанс за изява.

Назон бе в основата на успешната кампания, която “червените” записаха през миналия сезон. Той бе първи избор за поста на централен нападател в състава изграден от Илич, което му позволи да отбележи доста попадения и да привлече интереса на доста чуждестранни отбори. Той вкара 18 гола и даде 5 асистенции в 32 мача в първенството през миналия сезон.

За момента интерес към Назон има от неназован клуб от Лига 2 на Франция. Официална оферта за нападателя обаче все още не е била получена от ръководството на ЦСКА.