Тен Хаг: Целта ни е всички да действат в синхрон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландецът бе доволен от контролата с Арсенал

Мениджърът на Мачнестър Юнайтед Ерик тен Хаг сподели впечатленията си от играчите си след победата над Арсенал с 2:0 Това бе втора победа за “червените дяволи” от старта на предсезонната подготовка, което говори добре за кондицията на играчите.

“Играхме много добре и съм наистина доволен. Хареса ми колко активни бяхме. Това е начинът, по който трябва да действаме. По време на подготовката можем да работим по изграждането на определен стил, но се опитваме и да побеждаваме”, започна нидерландецът.

Той бе запитан за впечатленията, които до момента е има относно играта на младия талантлив полузащитник Коби Майну.

“Той се представи чудесно, беше много уверен. Радвам се за него, защото през пролетта получи контузия и не можа да се изяви. Манчестър Юнайтед винаги е залагал на своите юноши. И сега имаме няколко млади момчета с нас, които оставят отлични впечатления, но не искам да вдигам прекалено много очакванията към тях”.

“Пресирахме добре. Целта ни е да сме пресираща машина и всички да действат в синхрон. Направихме го и в двете полувремена, което беше важно. Арсенал е много силен съперник. Те направиха невероятен сезон и беше полезно да премерим сили с тях”, допълни Тен Хаг.