Почетино отсече за Коуил: Той не се продава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Аржентинецът бе категоричен в позицията си

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино даде интервю след победата на своя тим над Брайтън с 4:3 в мач от предсезонната подготовка на двата тима. Логично, предвид факта, че играха тези два отбора, той бе запитан за бъдещето на таланта Леви олуил, който е собственост на лондончани, но прекара предишния сезон под наем именно тима на “чайките”.

“Няма нужда да показваме нещо или да правим изявление (до Брайтън) за нищо. Той е наш играч и ще продължи да играе за нас. Толкова съм щастлив. Той може да бъде един от най-великите централни защитници в Англия”, заяви Почетино.

През миналата кампания Колулил направи силно впечатление по английските терени с екипа на Брайтън. Талантът записа 17 мача във Висшата лига, които му позволиха да натрупа опит, който ще му бъде ценен в бъдеще.

Именно крехкия опит се смяташе, че ще накара Маурисио Почетино да пусне Колуил отново под наем. Аржентинецът обаче е очарован от играта на футболиста си и  планира да му даде шанс да се докаже на “Стамфорд Бридж” през следващия сезон.