Сашо Томов: Няма да стоя встрани, ще помогна с каквото мога
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ситуацията е по-добра от тази през 2013-а, когато бяха хвърлени сериозни пари, за да се състави отбор"

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов изрази готовност да се притече на помощ на „армейците“ в този тежък за клуба момент. “Първо, трябва да се изчака дали решението на Гриша Ганчев е окончателно. Би било много тежко за клуба да напусне в този момент, остават решаващи 3 месеца от този шампионат. Вторият сценарий е наистина той да си тръгне – не знаем какви са причините за това. Аз не вярвам, че причината е фенска декларация. Такива деклараци е имало много пъти, а и в самата декларация няма нищо обиждащо – просто привържениците са загрижени за любимия отбор“ заяви Томов пред Спортал.

Томов посъветва феновете да вземат клубните акции, ако Гриша Ганчев си тръгне от „Армията“. „Ако се стигне до раздяла с Ганчев, моят съвет е феновете да вземат клубните акции. Убеден съм, че ще се намерят хора, които ще намерят решение за ЦСКА. Вчера и днес говорих с известни фенове, всички се тревожим. Не мога да кажа каква е причина, но пак казвам, че не ми се вярва проблемът да е една декларация.“

„Червена България има достатъчен ресурс да се справи с такава ситуация, видяхте, че преди няколко месеца Левски беше в кризисна ситуация, но се справят. Кой би могъл да е решение за ЦСКА? В момента е рано да се говори за това. Бих посъветвал всички да поизчакат, малко на по-хладен мозък, с повече мъдрост. Ако Гриша Ганчев даде акциите, да се съберат и ще намерят решение, в цесекарските среди има много умни и кадърни хора. Положението е по-добро от 2013 година, когато имаше останали двама-трима футболисти, тогава нямаше отбор. Сега нещата са различни. Няма да стоя встрани, ще помогна с каквото мога, но безусловно, подчертавам дебело. Пак казвам, че ситуацията е по-добра от тази през 2013-а, когато бяха хвърлени сериозни пари, за да се състави отбор”, каза още Томов.