Саудитска Арабия краде играч и от Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ферлан Менди може да напусне испанската столица

Крайният защитник на Реал Мадрид Ферлан Менди е получил оферта да се присъедини към неназован клуб от Саудитска Арабия, пише La Ser. Той има договор до 2025 година с “белия балет”, но може и да не остане до края, тъй като в последно време се представя под нивото си и се контузва твърде често.

Менди бе привлечен през 2019 година от френския Олимпик Лион за 38 милиона евро. Той започна силно кариерата си на “Бернабеу” и дори измести от състава застаряващата легенда на тима – Марсело. Впоследствие обаче формата му спадна, най-вече поради честите му контузии и той започна да получава все по-малко игрово време. През този сезон Карло Анчелоти дори предпочита да пуска Едуардо Камавинга, който по принцип играе като полузащитник, а не като бек, вместо него.

Саудитска Арабия привлича вниманието на футболни инвеститори и търси утвърдени и опитни играчи, които да подобрят качеството на местните отбори. Поради тази причина, Менди се появява като потенциален кандидат за присъединяване към местното първенство. Въпреки че все още няма официални потвърждения от страна на двата клуба или самия играч, слуховете продължават да се разпространяват с пълна сила, което може да доведе до разкриването на факта дали наистина Менди може да напусне Реал Мадрид през летния трансферен прозорец.