Седем бивши “армейци” се връщат в Борисовата градина

Прочетена:1128
Седем бивши "армейци" се връщат в Борисовата градина 1
0 0

Днес ЦСКА София ще изиграе първата си предсезонна контролна среща, а в редиците на съперника на Червените – Пирин, личат имената на седем бивши футболисти на столичния гранд.

Двубоят ще се състои от 19.00 часа на стадион “Българска армия” и ще бъде излъчвн пряко в YouTube-каналите на двата отбора.

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев възнамерява да използва различни единайсеторки през двете полувремена, като ще даде игрови минути и на част от юношите, които се готвят с представителния отбор.

Със сигурност в игра ще се появят четири от новите попъления, включително стражът Димитър Евтимов. До последно ще се умува само за гвинейското крило Жул Кейта, който бе взет под наем от френския Ланс.

Африканецът се включи съвсем скоро в подготовката на отбора, тъй като няколко седмици бе блокиран в родината си заради кризата с коронавируса.

Гостите, които се очертават като основен претендент за първото място във Втора лига, осъществиха завидна селекция и част от тима вече са някои от най-актуалните имена на родния пазар.

Любопитно е да се отбележи, че тази вечер на “Армията” ще се появят седем играчи, носили екипа на ЦСКА – Николай Бодуров, Станислав Манолев, Александър Дюлгеров, Красимир Станоев, Антон Карачанаков, Владислав Златинов и Преслав Йорданов.

Сподели