Секс-скандал пламва в MMA?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сериозни обвинения към боса на UFC Дейна Уайт

Шумен скандал е напът да разтърси ММА, след като треньорът Джошуа Фабиа обвини шефа на организацията UFC Дейна Уайт, че е правил секс със жени-бойци срещу обещания да подпомогне спортните им кариерите.

В обширно Youtube интервю Фабиа заяви, че твърденията му са абсолютно сериозни, като освен това добави, че разполага и може да предостави и видео-доказателства.

Това не е първия път, в който Уайт се замесва в секс-скандал. Миналата година той беше изнудван за 200 хиляди долара за друго видео, в което е заснет в леглото заедно с бивша своя приятелка.

Фабиа е известен с критиките си към UFC, като преди известно време той подаде сигнал за смущаващи неуредици с медицинските документи на спортистите.

Напрежението и атаките към UFC в последно време са с особен интензитет. Изявлението на Фабиа идва дни, след като екс-звездата в ММА Диего Санчес обвини шефовете на организацията, че са се опитвали да го ликвидират заради отказа му да се състезава.

Също преди дни пък друг боец – Джими Флик, обвини UFC, че не се грижат добре за здравето на атлетите и по никакъв начин не се съобразяват с правата им.