Сектор “Б” с атака срещу Лудогорец и съдиите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Спечелиха си приза за селски отбор номер 1", написаха ултрасите.

Привържениците на Левски от Сектор “Б” излязоха с пост във “Фейсбук” след вчерашното поражение на “сините” от Лудогорец с 0:1.

Запалянковците не спестиха критиките си към съдийството в срещата, която се проведе на “Герена”.

Ето какво написаха феновете:

“Снощи Левски загуби мач, който в никакъв случай не заслужаваше да загуби пред пълния “Георги Аспарухов”! След много силното начало и доминация над Лудогорец се започна със спорни отсъждания само в едната посока и спестени картони на гостите, което доведе до загуба на концентрация, изнервяне и нелепо допуснат гол.

Левски продължи да играе добре, но когато това на снимката не е червен картон, не е дори жълт картон (защото щеше да е втори) в 60-та минута на мача ти става ясно, че Лудогорец са си дошли със съдиите не само на терена, но и във ВАР стаичката и ще е почти невъзможно да се пребориш за нещо в този мач.

Дори няма да говорим за разликата в бюджетите в пъти или в дължината на резервните скамейки на двата отбора. Отделно все бяхме видяли лежане, симулации, бавене на време и антифутбол от отбори като Етър, Ботев Враца и Пирин тази година на Герена, но Лудогорец тотално ги надмина по всички тези показатели и под благосклонния съдийски поглед си спечели приза за селски отбор номер 1.”