google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ден след равенството – 2:2, срещу ЦСКА 1948 в първия кръг на стартиралото първенство „Трибуна Сектор Г“ излезе с любопитна декларация.

Привържениците на ЦСКА София заявиха, че е крайно наложително да се види промяна още от другата седмица. Феновете не уточняват каква точно би следвала да е промяната, споменавайки в текста си единствени “доносника с трите мозъчни гънки”…

Ето всъщност и текста на декларацията, която 7 Спорт ви предоставя без редакторска намеса:

„Никога не сме се крили след каквито и да било мачове, няма да го направим и сега. Бий, за да те уважават – хората са го казали. Като не можеш, даваш поле за изява на всички отрепки, начело с доносника с трите мозъчни гънки.

За мача няма какво да кажем в спортно-технически план, тъй като няма да ни стигне мястото и тук. Надяваме се силно да видим промяна още от другата седмица. Крайно наложително и желателно е.

Иначе на 20-те човека от Сектор „А“, техните шефове и кукловоди също нямаме какво да кажем повече от казаното до момента. Това е само началото, еничари. Рано или късно мачът на „Армията“ ще дойде, ще се видим тогава. А може и по-рано да е, съдбата е непредвидимо нещо.

Само ЦСКА!”