Селекционерът на Албания: Винаги даваме всичко от себе си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Българите ни затрудниха в началото на второто полувреме", посочи бразилският специалист Силвиньо.

Националният селекционер на Албания – Силвиньо, бе много доволен след успеха над България в контролна среща с 2:0, която се състоя във вчерашния ден.

“Мисля, че сме добър отбор, който дава всичко от себе си на терена, няма значение дали е официален мач, или приятелски. Ние винаги даваме всичко от себе си и това ми хареса днес. За мен всички са много добри. Всичките 23 играчи, които са в групата”, заяви Силвиньо.

“Доволен съм и от голмайсторите – Даку влиза като резерва и вкарва, също Мучи и Лачи днес. Това е знак, че имаме много силни играчи както във формацията, така и на пейката. Всички играчи са на едно ниво”, обяви бразилецът.

“Разбирам, че трябва да владеем повече топката, но имаме играчи с много силни характеристики в преходната фаза. Днес например не знам защо в един момент отстъпихме инициативата. Ще гледам запис, ще коментираме с щаба. Българите ни затрудниха в началото на второто полувреме. Имаха шансове да изравнят, но за наше щастие запазихме чиста мрежата си”, завърши Силвиньо.