Селекционерът на Сърбия след изпуснатата победа: Ужасно е!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разочаровани сме от резултата, но продължаваме напред", каза Пикси.

Съвсем логично националният селекционер на Сърбия – Драган Стойкович, бе разочарован след изпуснатата победа над Камерун в сблъсък от груповата фаза на Мондиала в Катар.

Съседите ни водеха с 3:1 над африканците, но допуснаха частичен обрат и така равенството се оформи на таблото.

“Чувстваме се разочаровани от резултата. Да водиш с 3:1 и да завършиш 3:3 е ужасно. Мисля, че реакцията ни след първия им гол беше много добра. Отборът разцъфтя и създадохме няколко феноменални положения, дори след трите отбелязани гола. Хареса ми, че линията на защитата ни беше висока, но не взехме победата по изключително аматьорски начин“, коментира Стойкович пред сръбските медии след края на мача с Камерун.

„Продължавамe напред. Това, че в статистиката няма никъде да са пред нас – в този момент няма абсолютно никакво значение”, продължи специалистът.

„Имахме отново лош късмет, след като един от двамата ни централни бранители поиска смяна. Трябваше да реагираме и да мислим, тъй като те играха с двама нападатели. Нямам късмет с тези контузии и това е. Притесняваше ни този проблем и преди срещата“, каза още селекционерът на “орлите”.