google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландският вратар с интервю на раздяла с Грьонинген, преди да пристигне в Разград

През новия сезон Лудогорец ще има нов вратар, след като още през миналата година договори Серджио Падт от нидерландския Грьонинген. Стражът говори пред dvhn.nl за очакванията си в българския клуб и заяви интересни неща след раздялата с настоящия си тим.

„Разград е малък град. Ще се установим там и в почивните си дни ще видим и част от страната. Отивам, за да постигна спортни успехи – това е най-важно. Лудогорец е клуб, който винаги се бори за място в групите на Шампионската лига. Това е амбициозен клуб, който иска да се покаже в Европа. Аз самият съм такъв и се надявам, че изборът ми е добър“, заяви Падт.

„Никога не мога да знам, че съм приключил окончателно с Грьонинген. Отивам в България, за да играя там в следващите 3 години. Грьонинген се вкорени дълбоко в сърцето ми. Преживял съм много тук – добри и лоши моменти, много емоции. Сега е време за нова стъпка“, добави новото попълнение на “орлите”.

„Най-голямото ми постижение в Грьонинген без съмнение бе спечелването на Купата на Нидерландия. Извън футбола е раждането на двете ми красиви деца. Имам още едно, но то вече е голямо. Виждал съм много играчи да минават през клуба, но аз останах дълго в Грьонинген“, каза Падт.

„Бях един от малкото футболисти в Грьонинген, които са виждали Ариен Робен на живо, преди да се присъедини към нас – случи се в националния отбор. Много е специално да можеш да тренираш и играеш с такъв топ футболист, който има страхотен манталитет“, добави вратарят.