Сериозен проблем за Ливърпул – Алисон ще отсъства поне месец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

След тежката загуба от Астън Вила с 2:7, отборът на Ливърпул има по-сериозен проблем, тъй като вратарят Алисон Бекер е с контузия и ще отсъства поне един месец. Поради тази причина “червените” са отправили запитване за резервния страж на Тотнъм Пауло Гасанига.

“Индипендънт” пише, че ръководството на английския шампион ще се опита да направи трансфер в последния ден от прозореца и да привлече още един опитен вратар, след като титулярът Алисон получи контузия в рамото, а неговата резерва Адриан вчера се представи доста слабо и извади цели седем пъти топката от мрежата срещу Астън Вила.

Според информация на “Скай спортс”, Алисон ще отсъства за период 4-6 седмици. Затова Ливърпул търси алтернатива на Адриан, а Гасанига записа доста мачове в лигата през миналия сезон. Той взе участие в 18 срещи в първенството, като замести добре Юго Лорис по времето, в което французинът лекуваше контузия.

През август Жозе Моуриньо привлече Джо Харт като свободен агент, така че за лондонския клуб надали е проблем да се раздели с Гасанига. Въпросът е дали Тотнъм ще бъде склонен да продаде аржентинския страж на основен конкурент във Висшата лига.