Сериозни премии за Левски, ако отстрани Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сините" са на гребена на вълната и шефовете са решили да развържат кесиите, ако отборът направи мечтания пробив и влезе отново в групи на евротурнир от сезон 2010/11.

Играчите на Левски ще получат допълнително стимулиране за реванша с Айнтрахт (Франкфурт). Срещата на „Дойче Банк Парк“ е утре от 21:30 часа. “Левскарите” ще вземат по 20 000 лева на калпак, ако някак си постигнат определяното за футболно чудо да отстранят “орлите” от Франкфурт и постигнат влизане в групите на Лигата на конференциите.

Това е било съобщено на футболистите от ръководството на клуба, а от “Герена” ще вземат и сериозни постъпления от достигането до плейофа и приходите от домакинските мачове. “Сините” са на гребена на вълната и шефовете са решили да развържат кесиите, ако отборът направи мечтания пробив и влезе отново в групи на евротурнир от сезон 2010/11.

Бонусите ще бъдат взимани както от основните играчи, така и от футболистите, които по-малко получаваха игрови минути и юношите. Наред с приходите Левски отнесе и сериозни глоби от участието си в турнира. До момента клубът бе санкциониран общо с 80 000 евро след двубоите със северномакедонския Шкупи.