Сериозни проблеми в Лудогорец преди визитата на Тотнъм 1
2 0
Станислав Генчев призна, че някои от играчите потеглят за Лондон след само една тренировка

Временният наставник на Лудогорец Станислав Генчев не скри, че голяма част от играчите тръгват за мача с Тотнъм Хотспър в Лига Европа съвсем неподготвени.

Младият специалист потвърди, че играчите, които са били поставени под карантина, ще излязат на терена след само една тренировка, последвала принудителната пауза.

Въпреки това Генчев продължава да вярва в играчите си и се надява, че те ще успеят да изпълнят поставените задачи и да изнесат добър мач в английската столица. Двубоят с Шпорите е утре вечер от 22:00 часа на стадион “Тотнъм Стейдиъм”.

“Очаквам да изиграем добър мач,” сподели Генчев. “Лошото е, че през последните две седмици доста нарушихме тренировъчния процес.

“Имахме доста болни футболисти. В предстоящия двубой ще има доста отсъстващи играчи, които още не са възстановени. Беше ни трудно да съберем групата. Проблемите са във всички линии.

“Болните футболисти две седмици не са тренирали и буквално вчера и онзи ден излязоха от карантина. Ще се наложи да играят на една тренировка. Това е доста трудно, още повече срещу толкова силен отбор.

“Тотнъм винаги са били класен отбор. Това е сериозен тим и последните им резултати потвърждават думите ми. Човек трябва да си вярва и да се стреми да изпълни целите си. Ако не вярваме, по-добре да си останем в България.”