Sesame бонус с прогноза за победа на Интер в мача срещу Специя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборите на Интер и Специя ще се изправят един срещу друг в сряда вечер oт 19:30 часа на „Стадио Джузепе Меаца“ в Милано за мач от 15-ия кръг на италианския шампионат Серия А.

„Нерадзурите“ в момента са на 3-та позиция в класирането с 31 точки, докато гостите са на 17-о място с 11, което означава, че разликата между двата състава е точно двадесет точки. Родният букмейкър Sesame очаква лесна победа на Интер в този двубой, тъй като домакините са доста по-класен отбор и защитават титлата си в Калчото. Със Sesame bonus за първи депозит в онлайн букмейкъра може да вземете страхотен бонус за залози на двубоя и на всички спортни събития.

Предишният двубой между отборите завърши при резултат 1:1. Той се проведе на 21 април 2021 г. Интер не е допуснал поражение в двата мача срещу Специя, като спечели другата среща. И двата отбора отбелязаха попадение и в двата сблъсъка между тези отбори, докато единият двубой бе с над 2,5 гола. Коефициентите в Sesame подсказват, че почти сигурно отново ще видим резултатен двубой между тези съперници. Интер бележи доста голове у дома и срещу отбор като Специя може би ще бъде доста резултатен. Гостите пък имат добри футболисти в нападение и също са способни да изненадат отбраната на „синьо-черните“.

В последния си мач Интер постигна важна победа с 2:0 като гост срещу Венеция в Серия А на 27 ноември. Така воденият от Симоне Индзаги отбор се доближи само на точка до втория в класирането Милан, който загуби с 1:3 от Сасуоло през уикенда. В същото време Интер изостава от лидера Наполи на четири точки. „Нерадзурите“ са в серия от три поредни победи и не са допуснали поражение в последните си девет мача. Представянето на Интер не беше силно повлияно от фактора да играе у дома или като гост в последните десет двубоя. За този период в мачовете на тима на Симоне Индзаги бяха регистрирани пет домакински победи и три победи за госта. Само две от последните 10 срещи на отбора завършиха наравно. Две от изминалите пет срещи на Интер доведоха до над 2,5 гола, а в три имаше попадения в двете врати. За този период „синьо-черните“ не допуснаха попадение на два пъти. В същото време те отбелязаха поне един гол във всичките си мачове. От статистическа гледна точка последните им пет двубоя бяха със средно по 3.00 гола на мач, така че може да се насочите към опцията над 2.5 гола с вашия sesame бонус залог.

В последния си двубой в италианското първенство, отборът на Специя се изправи срещу Болоня в неделя и допусна поражение с 0:1. Клубът е в серия от две поредни загуби, така че не се намира в добра форма и е само на точка над зоната на изпадащите. Играта пред собствените фенове нямаше съществено влияние в последните десет срещи на Специя, като домакините записаха 6 победи, а гостите триумфираха 3 пъти. Само един от последните десет мача на отбора завърши при равен резултат. Две от последните им пет срещи доведоха до над 2,5 гола, а в също две имаше размяна на попадения. В рамките на този период Специя успя да запази една чиста мрежа и не успя да вкара гол в два мача. В хода на предишните пет срещи на Специя, отборите отбелязаха средно по 2,8 гола на мач. Всички гостувания на Специя през този сезон в Калчото бяха с поне три попадения, така че надали ще видим нещо различно на стадион „Джузепе Меаца“ в сряда вечер.