Sesame очаква победи на Шериф и Раков в квалификациите на ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полският шампион Раков гледа към следващата фаза, а Шериф трябва да прави обрат у дома

Във вторник вечер ще се проведат част от реваншите в първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Сред най-интересните сблъсъци днес са Флора Талин срещу Раков и Шериф срещу Фарул Констанца. Букмейкърът Sesame онлайн дава предимство на Раков и Шериф в тези срещи. Полският шампион Раков е фаворизиран с 1.70 коеф. за победата в срещата, докато ставката Шериф да победи румънския първенец Фарул е 1.90.

Много любопитен ще бъде двубоят между Флора и Раков в Талин. Полският тим записа минимална победа с 1:0 у дома преди седмица. Очакванията бяха Раков да постигне по-убедителна победа пред своите фенове в дебютния си мач в Шампионска лига. Флора Талин обаче стоеше добре в защита срещу своя по-класен съперник. Естонците обаче трябва да погледнат и към атаката в предстоящия мач, ако искат да направят обрат и да сътворят една от сензациите на старта на турнира.

Участникът в груповата на турнира преди два сезона – Шериф Тираспол, стартира кампанията си с поражение на румънска земя срещу Фарул с 0:1. Шериф обаче играе много по-силно у дома в европейските клубни турнири. Sesame дава предимство на молдовския шампион и той е сочен за фаворит в двубоя. Шериф надали ще предприеме излишни рискове в началните минути, тъй като изостава само с гол разлика. При всички случаи мачът в Тираспол ще бъде много оспорван, а като нищо да видим и голове в двете врати, като опцията в Сезам букмейкър за Двата отбора да отбележат е доста добра.