ЦСКА ще се подсили с още трима футболисти през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мащабната селекция на "Армията" ще продължи

Селекцията на ЦСКА за сезон 2023/24 не е приключила. “Армейците” взеха шестима нови играчи – вратарят Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба и офанзивните футболисти Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля. Въпреки това на “Българска армия” се чакат още три нови попълнения, които да направят ЦСКА още по-силен отбор.

“Червените” имат нужда от нови лица в защита и в средата на терена. Клубът води разговори за привличането на норвежки полузащитник, който може да бъде заместник на Амос Юга, ако африканецът напусне тима. Интерес към Юга има от арабски клубове и до края на месеца ще стане ясно неговото бъдеще в ЦСКА.

Наставникът Саша Илич не бе доволен от представянето на играчите на старта на сезона при нулевото реми с Хебър в Пазарджик. Сръбският специалист със сигурност ще направи промени в състава си за двубоя с новака Крумовград в петък. Очаква се всички нови футболисти на ЦСКА да стартират от първата минута. На някои от тях все още им е нужно време за адаптация и да влезнат в желаната физическа форма, но време няма, а и скоро предстоят евро мачовете със Сепси.

Добрата новина за Илич преди мача с Крумовград е, че след изтърпяно наказание ще се завърне Иван Турицов.