Роналдо обяви първенството на Саудитска Арабия за по-силно от МЛС
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Само Висшата лига е наистина силна, тя е далеч пред всички останали първенства", смята Кристиано

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо, който играе за Ал Насър в Саудитска Арабия, отговори на въпрос за евентуално завръщане в Европа. Също така бившият футболист на Реал Мадрид заяви, че шампионатът на Саудитска Арабия е по-силен от този на МЛС. Както е известно, големият съперник на Роналдо през годините – Лионел Меси, ще играе в МЛС за Интер Маями, който е последен в своята дивизия.

„Няма да се върна в европейския футбол, вратата е напълно затворена. Европейският футбол загуби много от своето качество. Само Висшата лига е наистина силна, тя е далеч пред всички останали първенства. Първенството на Саудитска Арабия е по-силно от това на САЩ. Отворих пътя към тази лига и сега всички идват да играят в страната“, каза роналдо пред Фабрицио Романо.

38-годишният Роналдо защитава емблемата на Ал Насър от януари, като записа 19 двубоя и се е записал с 14 гола и 2 асистенции. В понеделник вечер той претърпя сериозно разочарование, след като неговият тим загуби от Селта с 0:5 в приятелски мач. Кристиано започна като титуляр и бе на терена до 58-ата минута.