google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът от Благоеград загуби предишните си три мача без дори да реализира гол

Тази вечер Пирин (Благоевград) приема Локомотив (София) в плейофна среща за разпределение на местата между 11-о и 14-о, опитвайки се да прекъсне негативна поредица от три загуби.

Двубоят, който ще се играе в 20.00 часа на стадион “Христо Ботев”, идва след пораженията на тима от югозападна България от Левски и два провала срещу последния в класирането Царско село. В тези три мача съставът на Радослав Митревски не успя да реализира нито един гол.

Пирин е 12-и във временното класиране с 27 точки, една по-малко от Локомотив. Зад “орлетата” са Ботев (Враца) с 22, и Царско село – с 19.

Според букмейкъра Sesame малко вероятно е да се стигне до четвърти пореден неуспех на благоевградчани.

Коефициентът за победа на столичните “железничари” е внушителен – 4.25. Шансовете на Пирин са оценени с 1.90, а ставката за равенство е 3.40.

Статистиката също дава предимство на домакините – те записаха пет поредни победи срещу този съперник.

Наставникът на Пирин Митревски няма да може да използва контузения Александър Дюлгеров и наказания за натрупани жълти картони Венцислав Бенгюзов. На линия отново обаче са опитните Светослав Дяков и Петър Занев.

„Надявам се, че най-сетне ще сложим край на негативната поредица от резултати,“ коментира Митревски пред клубния сайт на „орлетата“.

В предишния кръг Локо постигна важна победа срещу Ботев (Враца), като и в днешния мач старши треньорът Иван Колев няма да разчита на няколко от своите основни футболисти.

Давид Малембана и Александър Александров остават извън строя, а Марио Петков продължава да лекува травма. Селсо Рапосо пък е санкциониран за два мача след успеха над врачани, получавайки девети жълт картон.

Ето и вероятните стартови единайсеторки:

Пирин: Георгиев, Попев, Бодуров, Занев, Хубчев, Дяков, Станоев, Такахаши, Карачанаков, Манолев, Костов

Локомотив: Любенов, Милошев, Крачунов, Кацикас, Орачев, Кацаров, Чиряк, Славчев, Октавио, Пинсон, Митков