google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Онлайн букмейкърът е генерален спонсор на филма „Гунди – легенда за любовта“

Хазартният оператор Sesame има голяма заслуга за реализирането на филма „Гунди – легенда за любовта“. Футболна България, и най-вече феновете на Левски, с нетърпение очакват гала премиерата на филма за великия нападател и човек Георги Аспарухов – Гунди. В една от новите си промоции, букмейкърът Sesame раздава ВИП билети за гала премиерата на филма. Бонусът носи името “Гала премиера” и ще зарадва потребителите на Сезам с още кеш награди и беплатни игри, като промоцията се провежда до 29.09.2024.

Броени дни остават до Гала премиерата на най-очаквания български филм, като с играта си в Сезам може да спечелите билети, награди кеш и безплатни игри. Условието е да участваш активно в игралните предложения на Сезам. Общо 12 билета ще бъдат раздадени в промоцията “Гала Премиера”, като повече информация ще намерите в сайта sesame.bg в страницата на актуалната промоция, за която има банер на началната страница.

Изпълнителният директор на Сезам Онлайн – Виктория Петрова, разкри защо букмейкрът е подкрепил финансово реализирането на филма „Гунди – легенда за любовта“.

“В Сезам много добре осъзнавахме, че този филм носи изключителна емоционална и морална отговорност: към паметта на легендарния Георги Аспарухов, към националното самосъзнание и, не на последно място, към ценностите на един народ. За Сезам е въпрос на чест да бъде част от реализирането на такъв проект, приемайки риска и изискванията, които носи. На първо място заради образа на Георги Аспарухов като личност и като символ. Като човек, който е оставил зад себе си не просто футболна статистика, а една легенда”, е част от коментара на г-жа Петрова.

Виктория Петрова споделя, че това е най-скъпият филм, който е реализиран в българското кино от 1989 г. насам. Премиерата на “Гунди – Легенда за любовта” ще бъде на 9 октомври в зала “Арена София”.