Сетиен с първи думи след уволнението от Виляреал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Никога не е приятно да те уволнят, но това е професията, която съм избрал."

Кике Сетиен бе първият уволнен наставник през настоящата кампания в испанската Ла Лига, след като вчера Виляреал обяви, че са се разделили с опитния треньор заради разочароващо начало на кампанията.

„Никога не е приятно да те уволнят, но това е професията, която съм избрал. Относно причините, справедливи и несправедливи, всеки от нас ще ги тълкува както му е удобно, така че те нямат значение. Винаги съм казвал, че за да правиш това, което искаш, трябва да си купиш клуб, а това не е моето“, започна вече бившият треньор на Виляреал.

„Положителното е, че изживях нов опит от живота, от човешките отношения, от различното поведение, от емоциите и от футбола и това ще остане. Сега мисля, че съм по-подготвен от преди година и ако отново имам повече възможности, всичко ще ни помогне да правим нещата по-добре в бъдеще“, заяви вече той.

„Моята цел е винаги да оставя добър спомен, където и да отида и съм сигурен, че съм го постигнал, не заради успехите или провалите, а заради това, че съм работил честно и съм се отнасял добре към тези, които зависят от мен.“

„Благодарен съм на Виляреал, че ми даде възможността да работя за клуба, и особено на всички служители, които се отнасяха към нас всеки ден като към семейство“, завърши Кике Сетиен.