google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Задава ли се голям трансфер в родния футбол? Скаути на шампиона на Англия за сезон 2015/16 – Лестър Сити, са впечатлени от таланта на Славия Филип Кръстев, пише Daily Mail. В медията се съобщава, че воденият от Брендън Роджърс отбор има сериозен интерес към младока, като според статията цената на диаманта на Славия е 4.5 милиона паунда.

Филип Кръстев проби в първия тим на Славия в началото на тази календарна година. Той започна като титуляр в последните 5 мача на столичани, в които отборът регистрира четири победи.

18-годишният футболист е изиграл 8 двубоя за “белите” и е вкарал един гол.

В интервю наскоро Филип Кръстев споделя, че в момента всеки ден тренира в домашни условия и излиза навън да тича. Младокът заявява, че обича да играе в средата на терена – зад нападателя или като опорен халф. Целта на футболиста след подновяването на сезона е да се представя добре, а Славия да печели всеки мач.

В началото на този месец се заговори, че интерес към Филип Кръстев има от грандовете в България, но той споделя, че неговата цел е да пробие в Европа и да играе в топ 5 първенствата. Предстои да видим дали 18-годишният талант ще осъществи трансфер в шампиона на Висшата лига от 2016 г. Лестър Сити.