google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Хората смятат Лига Европа за втора дивизия, но това не е така", смята младият специалист.

Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, сподели впечатленията си след успеха с 2:1 над Галатасарай в Турция, чрез който “каталунците” се класираха за 1/4-финалите в Лига Европа.

„Смятам, че играхме страхотен мач. Знаехме как да атакуваме. Бяхме търпеливи. Те пък се защитаваха добре и теренът беше труден. Определено се справихме по-добре, отколкото първия мач. Много съм доволен от играчите, от техните усилия и работа. Победата е заслужена“, заяви Шави.

„Беше много важно да се върнем в мача бързо. Бяхме спокойни и търпеливи. Педри направи два дрибъла и вкара страхотен гол. Само на 19 години е и има още много да показва. Направи разликата. Не искам да го сравнявам с никого, защото ще е брутално“, продължи той.

„Не виждам нас като фаворити в Лига Европа. Ние не знаем останалите отбори, а те ни познават. Нямаме опит в този турнир. Хората смятат Лига Европа за втора дивизия, но това не е така. Има страхотни отбори. Ние сме на четвъртфиналите, но за мен фаворитът е Севиля, който е запознат с надпреварата и я печели през последните години“.

„Днес беше важно, все пак се борим за европейска титла и искаме да стигнем далеч. Щастливи сме. Може би влизаме в Ел Класико в добър момент, но това не значи нищо. Виждал съм Реал Мадрид във всички цветове. Ще бъде много трудно и заплетено“, добави наставникът на Барселона.