Шави: Кансело и Феликс ни дават много варианти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"И двамата направиха разликата срещу Бетис", коментира той.

Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, се изказа ласкаво по адрес на Жоао Кансело и Жоао Феликс след разгромната победа с 5:0 над Бетис във вчерашната вечер.

“Невъзможно е да наречем това перфектен мач. Трябва да се подобрим в няколко аспекта. Но да, изиграхме отличен двубой и съм доволен от представянето на моите играчи и начина, по който се насладиха на мача. Хареса ми атмосферата на стадиона. Имах чувството, че днес играхме на „Камп Ноу“. Феновете бяха впечатляващи и ни помогнаха много”, каза Шави.

“Когато тренираш играчи като Жоао Кансело и Жоао Феликс, осъзнаваш тяхното величие. Те ни дават много варианти и правят отбора по-добър. Кансело не направи нито едно грешно отиграване. Но това е нормално – все пак идва от отбор, воден от Пеп Гуардиола”, продължи специалистът.

“Жоао Феликс от своя страна влезе в мача много добре и взе правилните решения. Преди всичко неговото индивидуално качество направи разликата. И двамата направиха разликата в този мач. В този двубой бяхме една идея по-близо до това, което се желае от нас”, заяви Шави Ернандес.