Шави обяви: Не сме доволни от равенството
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Грешките в дефанзивен план ни костваха две точки", коментира той.

Наставникът на Барселона – Шави Ернандес, сподели мнението си след грешната стъпка на каталунците в шампионата – равенството 2:2 при визитата на Майорка.

“Основният проблем беше, че съперникът на два пъти повеждаше след наши грешки. И това се случи в периоди от двубоя, в които играехме добре. Такива грешки не трябва да се допускат, особено в напрегнати и равностойни мачове. Имахме доста положения, но ги пропуснахме. Със сигурност не сме доволни от равенството”, категоричен бе Шави.

“Трябва да сме предпазливи с Ламин Ямал. Той дава много на отбора, въпреки че е млад, но е важно да сме внимателни. След като изравнихме, поехме контрола над мача. Създадохме 1-2 чисти положения. Като цяло имахме достатъчно възможности да поведем още до почивката, но нова грешка ни създадем огромни проблеми. Затова и не победихме”, анализира той.

“Трябва да подобрим играта си в защита. Миналата година действахме по-стабилно. Днес не се представихме зле, но грешките в дефанзивен план ни костваха две точки”, заяви Шави.