Шави: Резултатът бе справедлив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Изстрадахме твърде много в този мач. Ние обаче атакувахме добре и направихме това, което мачът изискваше. Един бърз гол не беше достатъчен, но в крайна сметка успяхме да вкараме, макар и това да бе автогол."

Старши треньорът на Барселона – Чави Ернандес, коментира победата на каталунците с минималното 1:0 срещу тима на Севиля в срещата между двата отбора от 8-ия кръг на испанската Ла Лига. Единственото попадение в срещата дойде вследствие на автогол на Серхио Рамос четвърт час преди края на редовното време.

„Изстрадахме твърде много в този мач. Ние обаче атакувахме добре и направихме това, което мачът изискваше. Един бърз гол не беше достатъчен, но в крайна сметка успяхме да вкараме, макар и това да бе автогол. Резултатът според мен е справедлив. Севиля беше силен, но ние доминирахме и създадохме положения. Играхме добре срещу супер отбор, победител в Лига Европа. Бяхме по-добри. Мога само да отдам дължимото на Серхио, че продължава да играе. Той изигра много добър мач. Жалко за неговия автогол, който обърна мача в наша полза. Серхио е страхотен играч и професионалист, той все още е на най-високо ниво“, каза Чави, цитиран от Mundo Deportivo.