Агентът на Лаутаро: Не иска да чуе за друго освен за Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чувството за принадлежност е много важно и той го има в изобилие тук. Това лято целият свят говореше за евентуално преминаване в друг отбор, но реалността е, че той реши да остане, защото обича стабилността и смята Интер за своя отбор.

Агентът на Лаутаро Мартинес – Алехандро Камано, коментира, че клиентът му е отказал на много клубове, за да остане в настоящия си клуб. Мартинес имаше силен сезон миналата кампания с “нерадзурите” спечели два трофея – Купата и Суперкупата на Италия, и стигна с отбора си до финала на Шампионската лига.

„Лаутаро не иска да чува нищо друго освен Интер. Саудитска Арабия е пазар, пълен с изкушения и той имаше много предложения, но не само от там. Когато му разказвам за тези възможности, той ми казва: „Интер, само Интер“. Чувството за принадлежност е много важно и той го има в изобилие тук. Това лято целият свят говореше за евентуално преминаване в друг отбор, но реалността е, че той реши да остане, защото обича стабилността и смята Интер за своя отбор. Той е щастлив, той е капитан на отбора и трябва да работим, за да сме сигурни, че винаги е щастлив. Мисля, че е възможно удължаване на договора“, каза Камано в интервю за TV Play.