Шеф на ЦСКА 1948 е доволен от проведената лятна подготовка
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В началото на следващата седмица ще анонсираме привличането на нов централен нападател", разкри Добрин Гьонов.

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, даде мнението си за изминалата лятна подготовка на “червените”, както и за селекцията на отбора, която бе направена.

“Бих оценил подготовката положително. Това, което искахме – да изиграем силни контроли срещу големи отбори, се случи. Това си беше една подготовка както тактически, така и психически за важните мачове с ФКСБ”, коментира Гьонов пред “Diema Sport”.

“Много силни противници имахме, които ни показаха, къде са нашите грешки. Проблем е, че правихме селекция по време на подготовката. Двама от футболистите още не са записали минути, но трябва да се съобразяваме с всичко”, добави той.

“Всички попълнения са доста стойностни футболисти, с визитки, хора, които ще вдигнат качеството в нашия отбор. Ще видим колко време ще им трябва да се сработят”, продължи ръководителят на “червените”.

“Още в началото на следващата седмица ще анонсираме привличането на нов централен нападател. В момента водим преговори с още двама футболисти”, разкри Гьонов.

“На този етап финансово сме стабилни. Офертите към нас не са нещо “уау”. Затова предпочитаме да си задържим футболистите”, каза още шефът на ЦСКА 1948.