Шеф на Интер обяви, че в клуба няма притеснение преди финала
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нямам никакви съвети към Индзаги, благодаря на феновете за рекордната посещаемост", каза Бепе Марота.

Изпълнителният директор на Интер – Джузепе Марота, говори преди финалния сблъсък в Шампионската лига между “нерадзурите” и Манчестър Сити.

Дуелът между двата тима, който ще се проведе в турската столица Истанбул, стартира от 22:00 часа.

“Има емоция, но съм свикнал с това. Това събитие е важно и не може да се повтори лесно. Играчите днес (вчера – б.р.) усетиха терена, като никога не са играли във финал от Шампионската лига, но не са уплашени. Те имат на разположение експертен треньор и ще има емоция на влизане в стадиона, но щом прекрачат прага му, те ще забравят за всичко излишно.

Става въпрос за най-важното събитие за всички, които обичат футбола. За нас това е нещо ново, Интер не е е играл финал в ШЛ от 13 години насам. Това е шестият такъв в клубната история. Имаме мечта и се надяваме тя да стане реалност.

Като директор – аз съм горд с този финал, като споделям това чувство със спортно-техническия щаб и целия клуб. Всички подкрепят дейностите на терена. Заслугата е на треньора, който има бляскаво бъдеще пред себе си. Той вече е избрал титулярния състав, въпреки че е мъдро да имаш някои съмнения.

Имаме силен колектив и в случай на 120 минути всеки може да вземе участие. От финансова гледна точка няма голяма разлика между победителя и финалиста. Така че това, което би донесло по-голяма полза, е престижът. Нямам никакви съвети към Индзаги, благодаря на феновете за рекордната посещаемост. Можем да ги чуем на “Сан Сиро”, същото ще бъде и в Истанбул. Дано тяхната мечта да се сбъдне”, заяви Марота пред “Скай Спорт Италия”.