Шеф на Интер за Лукаку: Нашата съвест е чиста
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Естествено, че Ромелу е свободен да каже своята истина", заяви Джузепе Марота.

Изпълнителният директор на Интер – Джузепе Марота, коментира ситуацията около централния нападател Ромелу Лукаку.

Събитията около белгийския таран бяха много бурни през летния трансферен прозорец, а сега той е част от Рома, където се представя на висота до момента.

“Виждал съм много подобни ситуации на трансферния пазар и вече нищо не може да ме изненада. Понякога доверието може да се превърне в загуба на надежда, след което и разочарование. Във футбола парите контролират всичко и го казвам предвид случилото се с Интер наскоро. Това обаче е в миналото, така че нека гледаме в бъдещето. Естествено, че Лукаку е свободен да каже своята истина. Не мисля, че това, че той беше оставен на пейката за финала в Шампионска лига е повлияло на решението му особено след като му показахме признателност, уважение и вяра. Нашата съвест е чиста, това е безсмислена полемика и няма да попаднем в този капан”, заяви Марота.

“Очакваните освирквания на феновете ни срещу Лукаку? Чух за това, по-добре да подкрепят нашите играчи, но все пак разбирам, че тифозите имат правото да критикуват по цивилизован начин. Лукаку или Икарди? Предвид нещата, които се случиха наскоро, бих избрал Икарди. Що се отнася до възможно завръщане на Андре Онана, не мога да предскажа бъдещето, но във футбола всичко е възможно. Със сигурност миналият сезон беше страхотен както за нас, така и за Онана. Също така беше успешен ход за нас да го вземем като свободен агент и да го продадем за голяма сума пари”, добави той по време на “Фестивала на спорта” в Италия.