Шеф в Ботев Пд: Целта е клубът да се стабилизира икономически
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Щастлив съм да бъда тук, да поздравя клуба и хората, които работят на стадиона", сподели днес Даниел Сереидо

Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Даниел Сереидо сподели, че приоритетите на новото ръководство на “канарчетата” са клубът да бъде стабилизиран икономически и отборът да запази мястото си в efbet Лига.

“Работим за бъдещото на Ботев Пловдив. Основната цел е да стабилизираме клуба икономически. Много е важно за клуба да запази мястото си в efbet Лига. Видяхте в последния двубой всичко беше по-добре отколкото в началото. Взехме точка от Левски в София за първи път от 24 г. и играхме добре. Личи си подобрението в отбора”, сподели испанецът.

“В момента работим по структурата, за да се подобри финансовото състояние на клуба през следващите години. Няма да правим революция. Нуждаем се от няколко човека, които да се се присъединят към нашия екип, за да подпомагат работата със спонсорите, с медиите.

Благодаря на всички, че дойдохте на рождения ден на Ботев Пловдив. Щастлив съм да съм тук, да поздравя клуба и хората, които работят на стадиона. Донесохме им торта, за да покажем колко важна за нас е тяхната работа и колко е важно за нашия клуб отново да играем тук пред нашите фенове”, добави Сереидо.