Шеф в ЦСКА заговори за обединение с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Обединението не е толкова далеч от реалността, ако, естествено, има подобен замисъл", смята Пламен Марков

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков говори пред телевизия Европа за евентуално обединение между “червените” от стадион “Българска армия” и ЦСКА 1948. Клубът от Борисовата градина преживява тежки моменти, след като собственикът Гриша Ганчев обяви, че заедно с Юлиян Инджов се оттеглят.

“Не съм привърженик на конспирациите, но мисля, че обединението не е толкова далеч от реалността, ако, естествено, има подобен замисъл. Защото, ако допуснем, че повече няма да има желаещи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще дойде време, в който той да прекрати дейността си поради липса на финансов ресурс. Тогава феновете, които са подкрепяли толкова силно отбора, винаги са били нашият 12-и играч на терена, ще изпаднат в една патова ситуация какво трябва да правят. Така че вашият размисъл не е далеч от логиката, че това може да се случи. А може би, вероятно има и такива, които с действията си целят подобен ход, той да е замислен предварително и всички тези действия да са продиктувани в посока на такова развитие”, заяви Марков.

Шефът на “армейците” призна, че декларацията на част от феновете на ЦСКА може да бъде тълкувана и като замисъл да се стигне до подобно обединение.