google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Португалският Фамаликао, който завърши на шесто място в местното първенство е декларирал готовността си да привлече младия нападател на Левски Станислав Иванов.

Базираният във Вила Нова де Фамаликао, за който миналия век игра и друг голмайстор на Сините – Петър Михтарски, остана само на точка от петата позиция, даваща излаз към Лига Европа и е амбициран да заличи изоставането през новия сезон.

Наставник на тима е бившият нападател Жоао Педро Соуза, който в последните години беше асистент-мениджър в английските Хъл Сити, Уотфорд и Евертън.

Португалските медии вече съобщиха за интереса на Фамиликао, добавяйки че 21-годишният Иванов е следен и от няколко италиански тима, сред които Торино и Дженоа.

Притиснат от сериозната финансова криза Левски отчаяно се опитва да осъществи продажба на някои от своите конвертируеми играчи.

Роденият в Габрово Иванов е юноша на Сините, а от 2016 година е част и от мъжкия състав.

Вчера Иванов не се включи в сутрешната отборна тренирока на Левски, а това веднага провокира спекулации за подготвян трансфер. От клуба обаче побързаха да обявят, че нападателят се готви по индивидуална програма.