Добави коментар
Кирил Десподов все още не е в състояние да играе 90 минути

Наставникът на българския шампион Лудогорец Анте Шимунджа очаква утрешният съперник на неговия тим в първия предрителен кръг на Шампионската лига – Сутиеска, да играе по-предпазливо и по-дефанзивно.

„Написахме си домашното, разузнахме ги,“ заяви предводителят на Орлите. „Имаме необходимата информация за следващия съперник и очаквам максимални усилия от нашия отбор и голяма амбиция към мача.

„Знаем, че мачът ще е труден, защото е квалификация за Шампионската лига. Имаме максимален респект към съперника. Трудно е да предположа как ще играе. Предполагам, че ще играят по-дефанзивно, защото в първата среща са гости.

„Най-вероятно ще бъдат опасни на контраатака. След като направихме анализа на техния отбор нашите играчи са наясно с това, което правят. Това означава трябва сме концентрирани 95 минути и да наложим нашия стил на игра.

„Всички са на линия. Всички тренираха много добре и са готови да играят. Групата, която имаме в момента е с голяма амбиция и огромно качество. Съгласен съм, че не знаем кога ще дойдат нови играчи и кога ще се случи.“

Шимунджа потвърди, че българският национал Кирил Десподов все още не е в състояние да играе 90 минути.

„Всички, които се върнаха от националните отбори, имат специална програма,“ заяви той. „Десподов тренира много добре, но не е готов за 90 минути. Все пак не е участвал и в приятелските мачове.

„Сутиеска е шампион на своята държава, което е респектиращо. Ние имаме два мача, които да изиграем. И в двата мача искаме да дадем най-високото ниво. Знаем, че и те мислят по същия начин и искат да са по-добрия отбор. Всички са концентрирани. Вярваме в себе си и нашите качества, най-важното нещо е на терена.“

Добави коментар
Гласувай:
3.3/5 - 18 гласували