Шопов: ЦСКА е най-големият отбор у нас, атмосферата е невероятна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Където и да отидеш - аз съм бил в Нидерландия, всички знаят ЦСКА", призна офанзивният полузащитник.

Едно от новите попълнения на ЦСКА през лятото – Станислав Шопов, даде специално интервю пред клубната телевизия на „червените“.

Халфът, който се завърна в България от нидерландското първенство, сподели, че на “Армията” има възможност да играе и тренира на най-високо ниво.

Шопов посочи още, че не съжалява, че отново е акостирал обратно по родните терени.

„Отборът на Ботев Пловдив се беше подготвил много добре, играеха същата схема като нас, в мача имаше доста битка, както се казва на футболен език. В рейса си казахме, че тази победа е много важна за нас и предстоят още три тежки гостувания, които трябва да вземем. Чувството да ти ръкопляскат две публики е невероятно. По-специално беше, защото съм израснал там. Но най-важното за мен беше да победим, аз съм част от ЦСКА. Дошлите хора бяха 12-ия играч. Ние сме ЦСКА и за нас победата е най-важна”, заяви Шопов, който е юноша на Ботев Пловдив.

„Лично за мен схемата 3-5-2 е добра. Лудогорец, Хебър, Ботев Пловдив…справяме се добре, но като футболисти трябва да сме готови за всяка схема. Излизаме да играем нашата игра. Ако ние играем добре и както трябва, няма кой да ни спре”, уверен е офанзивният играч на ЦСКА.

“Не обичам да си давам оценки, но мога да подобря всичко – ляв крак, въпреки че съм левичар, десен крак, всичко. Получавам насоки от по-опитните в отбора, от треньорите”, обясни Шопов.

„В Нидерландия бяха много здрави тренировките, но тук не са на по-ниско ниво. Мога да кажа, че в ЦСКА са дори по-здрави. Няма как да съжалявам, че съм се върнал в България и то в най-големия отбор. Където и да отидеш – аз съм бил в Нидерландия, всички знаят ЦСКА”, каза футболистът на столичния гранд.

“Треньорите се отнасят много добре с нас. Имаме си уважение. Както ние към тях, така и те подхождат към нас различно. Мисля, че всичко е точно, както трябва да бъде. Съотборниците ми помагат – говорим си. Кое, как и защо трябва да се направи. Атмосферата е невероятна, особено когато бием е страхотно“, завърши Станислав Шопов.