Швед от Ман Юнайтед отрече да е бил близо до трансфер през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виктор Линдельоф иска да се бори за мястото си на “Олд Трафорд”

Централният бранител на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф отхвърли слуховете, които го свързваха с изходящ трансфер от Манчестър Юнайтед през летния трансферен прозорец. Мнозина смятаха, че той ще напусне “Театъра на мечтите”, поради огромната конкуренция, която вече има в състава не Ерик тен Хаг.

Там Линдельоф трябва да се бори с двама световни шампиони – Лисандро Мартинес и Рафаел Варан, както и с Хари Магуайър, чийто трансфер също пропадна това лято. Имаше огромен интерес към него от Уест Хям, но “чуковете” не успяха да се разберат с ръководството на “червените дяволи”.

“Обичам Манчестър Юнайтед и имам договор тук. Така, че бих казал, че моето напускане изобщо не бе близо”, разкри Линдельоф.

Шведът обаче не спря само до слуховете витаещи около него, а коментира и тези около крилото Джейдън Санчо. За англичанина пък се спекулираше, че може да направи изненадващ трансфер в посока Саудитска Арабия в самия край на трансферния прозорец.

“Санчо? Много неща се пишат за Юнайтед и това ще бъде така. Ние обаче сме обединена група, не мисля за това”, добави шведът.

Още за: Ман Юнайтед играчи