Добави коментар
Португалският национал е малко вероятно да премине на "Камп Ноу"

Според информация на The Athletic, Барселона едва ли ще привлече Бернардо Силва от Манчестър Сити през този трансферен прозорец. Португалският плеймейкър е готов да остане при шампионите на Висшата лига, като „гражданите“ искат 100 милиона евро, за да се разделят с него.

Бернардо Силва се превърна в много търсен играч на пазара след блестяща кампания 2021/22 с Манчестър Сити. Преди време 28-годишният играч изрази желанието си да напусне Етихад, за да си осигури редовно игрово време. Но Пеп Гуардиола даде шанса на Силва да блесне през сезон 2021/22 и той го направи. Бъдещето на португалския плеймейкър обаче продължава да е несигурно в първите дни на кампанията 2022/23 и той желаеше да се присъедини към Барселона. Но Маннчестър Сити иска за него от 100 милиона евро, поради което трансфер е малко възможен.

Силва сега твърди, че ще остане професионалист и няма да се притеснява, ако трансферът не се получи. Португалският национал е готов да даде най-доброто от себе си за действащия шампион на Висшата лига зпрез сезон 2022/23, въпреки че той все още не е започнал мач през кампанията.

Пеп Гуардиола призна в един момент, че Силва може да напусне „Етихад“ това лято. Но последните коментари на мениджъра на Манчестър Сити показват, че той не иска да се раздели с португалския национал. Ще бъде интересно да видим дали Барселона може да направи нещо, за да вземе Силва или играчът ще остане в Манчестър.

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували