Симеоне твърди че Алварес идеално ще пасне на ДНК-то на „Дюшекчиите“
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Атлетико Мадрид доволен от трансфера на нападателя.

Мениджърът на „Дюшекчиите“ Диего Симеоне се изказа доста ласкаво за новопривлечения нападател от Ман Сити Хулиан Алварес и вярва, че аржентинецът ще покажа най-доброто на което е способен като част от Атлетико. Хулиан замени „Кралско сините“ с Мадричани след като беше платена трансферна сума на стойност почти 100 милиона евро заедно с различните бонуси, които се очаква да бъдат платени във времето за аржентинеца.

Диего заяви още, че е напълно възможно Алварес да направи своя дебют за тима още утре в първия мач за новия сезон на Атлетико Мадрид срещу Виляреал.

„Алварес е футболист, когото целия отбор е нетърпелив да види на терена и който ще допринесе да бъдем още по-добри в предстоящите години. Всичко се случи изведнъж, в рамките на броени дни. Хулиан кацна в Мадрид съвсем скоро, тренира с новите си съотборници по-малко от седмица, но вече се усеща, че започва да се адаптира. Нашият нов нападател има изключително голям ентусиазъм и е точно това от което Атлетико Мадрид се нуждае,“ похвали Симеоне своя нов играч.