Синът на Кени Далглиш с трогателни редове за Юрген Клоп
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Никой не е в състояние да води клуба по-добре от него," написа Далглиш-младши

Пол Далглиш, който игра за дузина британски отбори, не успя дори да се доближи до блясъка на кариерата на своя знаменит баща – Кени Далглиш, но очевидно е разбрал прекрасно кои са непреходните ценности, превърнали Ливърпул в един от най-обаятелните клубове на планетата.

В труден за клуба и мениджъра му Юрген Клоп момент, Пол изрази тотална подкрепа за германския специалист, обявявайки че не би го заменил за никого на света.

“Юрген Клоп е без съмнение най-хубавото нещо, което се случи в Ливърпул в най-новата му история,” написа Пол, който идната седмица ще навърши 44 години. “Не бих го заменил за никого по света.

“Болезнено е да виждам през какво преминава той сега, но му изпращам любов, сила и една от неговите силни прегръдки. Семейството е всичко!

“Ливърпул е създаден за него и той е създаден за Ливърпул. Пътят никога не е гладък, но никой не е в състояние да води клуба по-добре от него.
“Не ми пука на кое място ще завършим. Всичко, което ме вълнува е да видя как Юрген преминава през всичко това. Искам да видя отново изящните му бели зъби и усмивката му!”