Синът на Любо Пенев донесе трите точки за Хебър в “Надежда”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Николас Пенев донесе победата за Хебър при гостуването си на Локомотив (София) в "Надежда"

Локомотив София и Хебър играят при резултат 0:1 след гол на сина на Любослав Пенев, Николас, в първия мач от шестия кръг на efbet Лига.

Мачът започна по-агресивно за Локомотив София. Още в 2-ата минута вратарят на Хебър Матвей Игонен беше напът да направи сериозна грешка, но все пак успя да изчисти.

В 24-ата минута Локомотив отново отправи точен удар чрез Диого Тешейра, но той отново беше в обсега на Игонен. В следващата атака Хебър откри резултата. Георги Вълчев изведе Атанас Кабов по дясното крило. Той се справи със защитника на домакините Даниел Камю и подаде към сина на Любослав Пенев, Николас Пенев. Той не пропусна и отбеляза първия си гол в efbet Лига.

В 37-ата минута “гробарите” бяха близо до втори гол, след като Карлос Охене центрира към Георги Николов. 9-ката се извиси и стреля с глава, но Любенов направи атрактивно спасяване.

В 62-ата минута Георги Иванов отсъди дузпа за Локомотив София. Стефан Ламбезе центрира, а топката уцели ръката на Роберт Мазан. След намесата на ВАР, 11-метровият удар беше отменен понеже ръката на Мазан беше в естествено положение.

В 89-ата минута Ламбезе намери Калоян Кръстев в наказателното поле, но ударът с глава на нападателя не намери вратата. До края не се случи нищо интересно и Хебър си спечели трите точки.