“Сините” от Лондон се похвалиха с нов спонсор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Емблемата на компания "Infinite Athlete" ще стои на екипите на Челси.

От ръководството на Челси официално обявиха своя нов генерален спонсор, чието лого ще стои на фланелките на мъжкия и женския отбор за тази кампания.

Става дума за компанията “Infinite Athlete”, а главният изпълнителен директор на клуба – Крис Джурасек, даде повече подробности.

“От самото начало беше ясно, че потенциалът на “Infinite Athlete” има в използването на технологията, за да отключи конкурентно предимство и да подобри изживяването на феновете. Имаме съмишленик в лицето на “Infinite Athlete”. Скоростта, с която нашите отношения се разраснаха, заедно с развитието на бизнеса на компанията направиха това очевидно продължение на нашето партньорство”, каза Джурасек.

“Infinite Athlete” има потенциала да революционизира света на футбола и глобалния спорт, особено когато става дума за фенове, които искат да консумират повече данни за мачове и играчи, както и да контролират собственото си изживяване при гледане, като същевременно предоставя на играчите и треньорите прозрения и анализи, които могат да помогнат с представянето на играчите, здравето и безопасността”, сподели още главният изпълнителен директор на “сините”.