google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Основният акционер на Левски Наско Сираков заяви, че през отбора на “сините” са минали сигурно между 250 и 300 играчи за последните 12 години. Според него това е безумие и е пагубно за клуба и то не само във финансов план. Силният човек в Левски сподели, че никак не е харесвал начина, по който се е управлявал клуба в последните години.

Наско Сираков заяви, че Левски трябва да сглоби нов отбор и да се положи нова основа. Според него няма как да не се допуснат грешки, тъй като ситуацията е сложна. Пандемията от коронавирус притиска “сините”, тъй като няма време между двата сезона, като е възможно да се допуснат грешки в селекцията.

“Ние сме и притиснати от времето, защото самата година е такава. Пандемията не остави врме между двата сезона, което е само 3 седмици и нито ще имаме време да се подготвим добре, нито ще имаме време да направим някаква селекция. Заради това, за себе си зная, че до януари ще направя не само грешки, но почти сигурно и откровени глупости, които в друга ситуация няма да сторя. След това обаче няма да имаме право на грешки. И аз съм убеден, че няма да ги и правя. Трябва да заработим така, че от 5 нови играчи за Левски да стават четири. Не както досега – от 11 да има най-много един“, заяви Сираков в интервю за новия сайт на “сините” levski365.

„Не трябва да се заблуждаваме. Безспорно е, че Левски ще трябва да премине през своята Голгота. Колкото по-кратък е този процес, толкова по-добре е за всички, които обичат клуба. За себе си мечтая през септември – най-късно през октомври, да сме стъпили на някаква по-здрава основа“, добави Наско Сираков.

Той каза също, че си е поставил за цел до 2023 година отборът на Левски да няма дългове или да са минимални в сравнение със сегашните задължения на “сините”.