Сираков разкрива бъдещето на Левски скоро, мощни спонсори ще помагат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Баскетболният треньор Константин Папазов направи коментар по повод бъдещето на Левски и призна, че новият собственик на “сините” – Наско Сираков, скоро ще разкрие плановете си за управлението на клуба.

“Съдбата избра един от двамата най-достойни левскари – Наско Сираков да оглави клуба. Другият, лека му пръст, е Георги Аспарухов – Гунди. Аз смятам, че този път ни е посочен от Господ, а Наско има нужния опит, за да постави фундаментите, на които Левски ще може да си осигури желаното бъдеще.”

“Клубът и феновете демонстрираха, че могат да превърнат марката в капитал, да бъде печеливш и неминуемо ще дойдат спонсорите. Скоро Наско Сираков ще разкрие своите виждания за управлението. Според мен той ще убеди всички да го последват с прозрачността, която ще предложи”, заяви Тити пред “Меридиан Мач“.

“Ще бъде трудно, тъй като нещата няма да зависят само от него, а и ще се срещнат много хора, които ще бъдат мотивирани да го свалят. Левски е най-високото ниво и всички се изправят с двойни сили срещу него.”

“Народът даде на царя 800 дни, Сираков обаче има експертното ниво и харизмата, за да са му достатъчни само 400. Убеден съм, че хората от 15 000 ще станат 20, 50, 100 хиляди. Наско Сираков се нуждае от последователи. За него Левски е символ на живот и болка. Лекарството за болката е да докаже на всички, че не я заслужаваше”, заяви Тити.

“Първото нещо, което направи, е да събере и говори с всички бивши собственици. Те обявиха къде са грешили. Грешки се правят. Нито един от нас не е застрахован от тях, но не трябва да почниш само лошото, тъй като тези хора са направили и не малко добри неща.”

“Убеден съм, че привържениците на отбора ги боли най-много за задълженията на клуба, а не за това, че не сме печелили титли и Купи. От розовите сънища през 2007 г. се стигна до времена, в които идеята да се задоволят феновете с трофеи доведе до това. Важно е да се работи в насока тези задължения да изчезнат и Левски да бъде чист”, завърши Папазов.