Сираков взима Гонзо за спортен директор?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Новият собственик на Левски Наско Сираков е поканил друг легендарен футболист на “сините” Георги Иванов – Гонзо да се завърне обратно на “Георги Аспарухов”, съобщава вестник “Тема спорт”. Идеята е Иванов да заеме позицията на спортен директор в Левски, длъжност, която той изпълнява в момента за Локомотив (Пловдив), а преди това е заемал на “Герена”.

Георги Иванов ще замени Ивайло Петков, който също може да остане в организационната структура на клуба, но на нова позиция. Очаква се Гонзо да се разбере лесно с ръководството на Локомотив и да няма проблем да стегне багажа към София. Припомняме, че собственикът на “черно-белите” Христо Крушарски направи страхотен жест за рождения ден на Левски, като закупи 106 билета от по 106 лв. за да помогне за спасяването на клуба.

💙След поредния ден, изпълнен с новини, е време за отчет!💪Само в рамките на 10 дни са продадени над 2300 фланелки от…

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Dienstag, 2. Juni 2020

Вчера официално Сираков пое контролния пакет акции на клуба, който му бе джиросан от намиращия се в Дубай – Георги Попов.

Рано тази сутрин Гонзо опроверга новината. На въпрос от “Марица” дали ще премине в Левски?, Иванов отговори: “Аз съм в Локомотив (Пловдив). Всичко останало са спекулации.