Скалони: Няма да бъдем прекалено самоуверени срещу Австралия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Който очаква лесен мач, греши", обясни наставникът на "гаучосите".

Националният селекционер на Аржентина – Лионел Скалони, говори на официална пресконференция преди утрешния сблъсък с Австралия от осминафиналите на Световното първенство в Катар.

Той призна, че австралийците разполагат с качествен състав и обеща, че неговите футболисти ще се раздадат максимално на терена.

“Австралия е страхотен отбор. Не искаме да бъдем прекалено самоуверени. Уважаваме ги и ще дадем най-доброто от себе си, както винаги”, заяви Скалони.

“Който очаква лесен мач, греши. Саудитска Арабия ни победи и никой не очакваше това”, продължи аржентинският специалист.

“Ще видим пълното състояние на Анхел днес или може би утре. Ако той е добре, ще играе. Не знаех, че Ди Мария е имал претоварване, вие сте по-информирани от мен. Акуня е добре, да се надяваме, че и Анхел е добре”, каза Скалони.

“Споделям същото мнение като Луис Енрике и другите треньори. Изображенията са ясни, но когато ги видиш, става въпрос за милиметри. Това е нещо ново за нас и всичко това се случва на Световното първенство по футбол”, коментира предводителят на “гаучосите” относно ВАР и новите технологии.

“Знаем колко трудно е Световното. Нека аржентинците знаят, че ще хвърлим всяка капка пот и ще се борим”, каза още Лионел Салони.